Saturday, October 13, 2007

I am tagged

Finally i am tagged. It is a blogging game in which one blogger asks some light questions to another blogger. & the later has to reply on his blog.

Sunila has tagged me & I m supposed to answer to the questions posted on her blog.
Here we go ......

1. Pick out a scar you have, and explain how you got it.
ans. Oh yes. I have 1 scar in my left leg. I swear I didn't fight with anyone.
I didn't harras any girl. I got it 15 saal Pehle when My friend tried to hit my leg with his bat. No need to say he is very good batsman
right now.

2.What does your phone look like?
ans. It does not look like Pager. It looks like a cellphone only :D

3. What is on the walls of your bedroom?
ans. White Paint.

4. What is your current desktop picture?
ans. This one.

5. Do you believe in gay marriage?
ans. Yes. Everyone should have right to marry with the person they want to marry. But yes , both the parties should be ready for that.

6. What do you want more than anything right now?
ans. Free Garba Passes. ha ha ha . Navratri chal rahi hai bhai.

7. What time were you born?
ans. 3:10 p.m.

8. Are your parents still together?
ans. Yes.

9. Last person who made you cry?
ans. Amanat ali of Saregamapa 2007. He sang the song "Tujse naraz nahi jindgi" so well that he had to sing the song 4 times in single episode & everyone was in tears.

10. What is your favorite perfume / cologne?
ans. koi bhi.

11. What kind of hair/eye colour do you like in the opposite sex?
ans. Black.

12. What are you listening to?
ans. Gujarati Garba. Navratri he bhai.

13. Do you get scared of the dark?
ans. Sometime

14. Do you like pain killers?
ans. I have never used it.

15. Are you too shy to ask someone out?
ans. not sure

16. If you could eat anything right now, what would it be?
ans. Maggig Noodles

17. Who was the last person who made you mad?
ans. Yes there is one person. jane do Public me nahi batana :D

18. Who was the last person who made you smile?
ans. All my Friends.

19. Is someone in love with you?
ans. Yes. Everyone who knows me.


Now It's my turn to tag my blogger friends. And my targets are......
Rishabh, Gautam Gosh , Himanshu seth.

Labels: ,

2 Comments:

At 13 October, 2007 13:14 , Blogger Eternal Optimista said...

ahaaan.. finally.. goodie good..
I'm sure Supriya would be very happy.. ;) :P

 
At 13 October, 2007 13:19 , Blogger princeparas said...

galti se mistake ho gaya tha aunty ki bacchi.

its Sunila that is u & not supriya.
hehehe

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home